пʼятниця, 13 травня 2016 р.

Тематичний вечір «Мама, сонечко і я»




      День матері - красиве і тепле свято, тому що кожна людина з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний неповторний образ — образ своєї мами, яка все зрозуміє, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні нащо.
   8 травна на вулиці було сонячно і в цей час на літній сцені біля ПК «Кристал» відбувся тематичний вечір «Мама, сонечко і я». Пісенним словом і музикою, зворушливою поезією юні учасники зразкового драматичного гуртка «Вишенька», народного колективу «Весна», циркової студії «Веселка» славили найвищу в світі любов – материнську. Діти представили не тільки свою артистичність, а й мелодії своїх душ, глибину почуттів. Всіх присутніх зворушували щирі дитячі зізнання у любові до тієї, яка виконує на землі найсвятішу місію – дарує життя. Учасники своєю майстерністю виконання пісень, декламування поезії довели, що мати - це святиня й берегиня.
   Учасники свята відвідали також бібліотеку-філію для дорослих м. Новояворівська. Бібліотекарі ознайомили присутніх з внеском жінок-українок в історію, науку, культуру та освіту. Щастя і краса материнства з давніх давен оспівувалися художниками, письменниками та поетами. І, звичайно, це невипадково — від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, залежить ступінь культури суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
   Діти дарували квіти своїм матерям, а також надавали знаки уваги і любові. Особливо гарне це свято було для тих, хто в життєвій метушні не забув про таку близьку і рідну людину, як мама.

Немає коментарів:

Дописати коментар