вівторок, 22 травня 2018 р.

Казкове читання. Львів

         21 травня  бібліотеку-філію для дорослих м. Новояворівська відвідали організатори проекту «Казкове читання. Львів»: радіоведучі-режисери Сашко і Дарина Балабай, директор Львівської бібліотеки для юнацтва Тетяна Пилипець, щоб подарувати бібліотеці цілий мультимедійний комплект - проектор та великий переносний екран!!! Дарунком стали також фотографії самих радіо ведучих на робочому місці, портрети казкових героїв та книга Григорія Обертайла «Скепсис».
Директор Яворівської РЦБС Марія Марків радо привітала гостей, охарактеризувала роботу бібліотеки. Вона зауважила, що бібліотека в місті не просто заклад, який відвідують читачі, у ній вирує життя, збирається молодь,  діють гуртки, реалізовуються проекти.  Марія Марків щиро подякувала гостям за цінний подарунок.
Секретар міської ради Іванна Попик  розповіла про співпрацю бібліотеки з пластунами та громадськими організаціями.
Організатор акції  Дарина Балабай ознайомила присутніх з змістом проекту, розповіла про аукціон продажу  портретів.
        Провідний бібліотекар Надія Горбань наголосила, що  мультимедійне обладнання було вкрай необхідне бібліотеці, адже тут часто відбуваються різноманітні заходи, семінари, тренінги, громадські слухання і ін.
       Окрасою заходу  стали виступи учасників фольклорної театральної студії «Люстерко», яка діє при бібліотеці. Юні артисти в формі гри дарували радість всім присутнім.
Дякуємо організаторам за позитивний задум та участь у цікавому проекті.



Немає коментарів:

Дописати коментар