неділя, 3 червня 2018 р.

Кіноклуб «Децентралізація: нові можливості вирішення питань місцевого значення»

  В рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС ) 31 травня в с. Терновиця відбулася зустріч з місцевою громадою.  Кіноклуб на тему «Децентралізація: нові можливості вирішення питань місцевого значення» зібрав небайдужих до свого подальшого життя людей.   
    Орест Микита проінформував  населення про реформи, які відбуваються в країні. Наголосив, що добробут громади залежить від них самих, від їхньої ініціативності та небайдужості. Присутні дізналися про можливості, які відкриваються перед громадянами у зв’язку з проведенням реформи децентралізації.
Після перегляду відеоролика «Точка зору з Володимиром Тетеруком» учасники кіноклубу взнали з чого формується бюджет громади; куди ідуть надходження коштів. На ці та інші запитання відповів експерт Віктор Борщевський, а також директорТерновицької школи, депутат районної ради Ростислав Канус. Учасники зібрання на конкретних прикладах обговорювали реформу децентралізації та її переваги, висловлювали своєї думки щодо перспективного розвитку своєї громади. Приємно, що в громаді  є люди, які бажають змін.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар