вівторок, 8 травня 2018 р.

Інформаційно – просвітницька акція «Життя громад Яворівського району в умовах децентралізації»

       В рамках проекту«Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) 07 травня 2018 року в смт. Шкло відбулась інформаційно – просвітницьку акцію «Життя громад Яворівського району в умовах децентралізації». 
       Організаторами заходу були: бібліотека-філія для дорослих м. Новояворівська та смт. Шкло в партнерстві з Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини та Яворівською РЦБС.
        Проект реалізується спільно з партнерами: Асоціацією міст України (АМУ), Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX/Україна) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
        Організатори акції протягом однієї години у простій та цікавій формі розповідали жителям міста про процес децентралізації, відповідали на запитання та розповсюджували інформаційні матеріали з коробки, записували цікаві питання, ідеї та побажання жителів. Активним та зацікавленим відвідувачам вручали сумочки проекту ПУЛЬС.
        Під час акції кожен бажаючий мав можливість висловити своє бачення про об’єднання громад в районі та зрозуміти, чому в нашій країні проходить процес децентралізації.

Немає коментарів:

Дописати коментар