неділя, 25 червня 2017 р.

Вулична акція «Реформа йде до людей»

В рамках проекту«Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) 23 червня 2017 року бібліотека-філія для дорослих м. Новояворівська в партнерстві з Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини провела вуличну акцію «Реформа йде до людей».
 Проект реалізується спільно з партнерами: Асоціацією міст України (АМУ), Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX/Україна) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
На центральній площі міста зібралися представники громадських організацій, волонтери, студенти, пересічні громадяни. Увагу перехожих привертав банер «МОЯ ГРОМАДА - МІЙ ДОБРОБУТ»
 На захід були запрошені: Ірина Коропась - експерт агенції місцевого економічного розвитку м. Яворова, Олена Шматько - зав. методичним відділом ЛОУМБ, Марія Марків – директор Яворівської РЦБС, Любов Мах – зав. методичним відділом Яворівської РЦБС, жителі міста.
 Організатори вуличної акції  протягом однієї години у простій та цікавій формі розповідали жителям міста про процес децентралізації, відповідали на запитання та розповсюджували інформаційні матеріали з коробки, записували цікаві питання, ідеї та побажання жителів.  Активним та зацікавленим відвідувачам вручали сумочки проекту ПУЛЬС.
Під час акції кожен бажаючий мав можливість висловити своє бачення про об’єднання громад в області та зрозуміти, чому в нашій країні проходить процес децентралізації.

  

Немає коментарів:

Дописати коментар