четвер, 7 вересня 2017 р.

Фестиваль АртЛіто



Два дні у Новояворівську проходив фестиваль  АртЛіто. Його організували ГО «Гостинець», бібліотеки-філії для дорослих та дітей, Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини, Новояворівський краєзнавчий музей та Новояворівська міська рада у межах проекту «Картування громади міста Новояворівська» в рамках проекту «Містки громадянської активності».
У бібліотеці-філії для дорослих молодь освоювала принципи розвитку громади через практику гри «Світ громад». А в дитячій бібліотеці-філії зібрались  діти з батьками на майстер-клас «Шоколадні трюфелі», а також долучились до флешмобу з нагоди вшанування Дня Українського Прапора.
 Усі бажаючі змогли скористатись з тренінгу «Як відкрити власну справу» і цікавою грою «Грошовий потік», майстер-класів із живопису «Пензлем по полотні» і розпису по склі, поспілкуватись про мистецтво англійською мовою, навчитись акторської майстерності і виготовляти етнокоралі із полімерної глини. А під час організованого круглого столу обговорювали проблематику стратегічного розвитку громади.
  Програма була насиченою і дуже цікавою.

Немає коментарів:

Дописати коментар