середа, 31 серпня 2016 р.

Літературно – музичний вечір «Окрай шляху народів стоїть криниця глибока…»

27 серпня 2016 року виповнилось 160 років від дня народження титана духу, геніального поета, визначного громадського діяча Івана Яковича Франка.
З цієї нагоди 28 серпня в бібліотеці-філії для дорослих м. Новояворівськ зібрались шанувальники творчості Каменяра на літературно-музичний вечір «Окрай шляху народів стоїть криниця глибока…»
Розпочала захід провідний бібліотекар Надія Горбань, яка запросила присутніх гостей завітали до літературної вітальні насолодитися мовою Франка та напитися Франкової поезії. Вона розповіла про життєвий та творчий шлях, про працю і боротьбу українського Титана. Коротке ознайомлення з творчістю Франка перепліталося із декламуванням учасниками драматичного гуртка ПК «Кристал» віршів та переглядом відео «Іван Франко». Невтомним і мужнім постав перед присутніми Іван Франко – Мойсей України, що лупає скалу, дихає безсмертям. 
Гості літературного заходу мали змогу ознайомитись з розгорнутою виставкою-вшанування «Іван Франко – майстер духу і слова», де вони більше дізнались про цікаві факти з життя Івана Франка.



Немає коментарів:

Дописати коментар