неділя, 21 серпня 2016 р.

Психологічний семінар «Дитячі кризи дошкільного дитинства: зрозуміти та подолати»



          Вікові кризи — неодмінна складова психологічного розвитку дитини, умова її переходу з однієї вікової сходинки на іншу. В кожному конкретному випадку вони перебігають по-різному — гостріше чи м'якше — і можуть викликати в дитячому організмі різні зміни, не завжди позитивні. Відтак постає низка питань. Як вчасно розпізнати в дитини симптоми вікових криз? Як слід поводитися дорослому, щоб не ускладнити процес розвитку кризи, щоб дитина вийшла з неї якомога безболісніше, з мінімальними психологічними та психосоматичними втратами? Як запобігти негативним наслідкам кризи?
 20 серпня 2016 року відповідь на ці та інші запитання отримали молоді батьки, педагоги, медичні працівники,  які зібрались в бібліотеці-філії для дорослих м. Новояворівськ на психологічний семінар «Дитячі кризи дошкільного дитинства: зрозуміти та подолати».

           Захід проводила діючий дитячий психолог вищої категорії, дитячий психотерапевт Світлана Гришечкіна, яка розповіла присутнім про  причини та наслідки криз дитинства, закономірності розвитку у дошкільному віці, психосексуальний розвиток дітей, тактику виховання дітей у кризові періоди.



Немає коментарів:

Дописати коментар