середа, 9 лютого 2022 р.

Семінар " Бібліотека - простір для діалогу і знань"




       Видання книги - це подія! Коли авторами книги є Твій земляк, це - подвійна подія, а коли ця книга потрапляє на полиці книгозбірень - це особлива подія!!!

08 лютого у селі Мужиловичі відбувся семінар на тему" Бібліотека - простір для діалогу і знань" з ініціативи бібліотекарки Ольга Цебенко
Зустріч розпочалася з молитви за мир в Україні у місцевій церкві св. Михаїла, молебен відправив о.Михайло Цебенко та церковний хор с.Мужиловичі.
В рамках заходу кандидат історичних наук, ст.викладач кафедри історії, музеєзнавства і культурної спадщини Львівської політехніки Андрій Цебенко та о.Михайло Цебенко у бібліотеці-філії презентували авторську книгу "Літурнійні антифони: єдність та різноманіття православної традиції".
У книзі зібрані репродукції ікон Яворівщини 15-16 ст., простежено історичні витоки візантійської традиції та її контекстуалізацію у житті Помісних Православних Церков.
У виконанні хору прозвучали антифони грецького наспіву.
За сприяння Відділу культури молоді і спорту Новояворіської міської ради на полиці наших бібліотек потрапить ця унікальна праця.

Немає коментарів:

Дописати коментар