четвер, 21 лютого 2019 р.

Година спілкування присвячена Героям Небесної Cотні «Вшануймо пам’ять героїв»



Вони пішли, як разом ідуть браття
На захист рідної землі.
Не повернулися Небесна сотня
Як птахи в небо попливли.
Такими словами 20.02.2019 року в бібліотеці-філії для дорослих м. Новояворівська розпочалась година спілкування присвячена Героям Небесної Cотні «Вшануймо пам’ять героїв». На захід, за покликом серця, з сумом в душі, з гордістю за свої героїв, прийшли постійні читачі бібліотеки. Користувачі бібліотеки вшанували їхню пам`ять хвилиною мовчання і запалили свічки біля знаменного знаку Героїв Майдану.
           Ведуча заходу Руслана Сайко нагадала присутнім про ці страшні дні. Ми пишаємося героями, які примножують славу нашої держави, відстоюють її територіальну цілісність і незалежність, борються, щоб на нашій святій землі панували мир, злагода і добро.
           Учасники драматичного гуртка ПК «Кристал» прочитали патріотичні вірші присвячені подіям того часу, про долі Героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську державу.
           Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави.
           Запрошуємо всіх небайдужих завітати до нашої бібліотеки і переглянути виставку «Слава Героям Небесної Сотні», які віддали своє життя за нашу незалежну європейську Україну.
           Вони з нами – світлі воїни Небесної Сотні.

Немає коментарів:

Дописати коментар