понеділок, 12 лютого 2018 р.

Моніторингова зустріч учасників картування громад у м. Львові



      09-10 січня 2018р. бібліотека-філія для дорослих м. Новояворівська спільно з ТКЯ «Гостинець» взяла участь у моніторинговій зустрічі учасників картування громад у м. Львові, яка відбулась для ініціативних груп в межах дворічного проекту «Містки громадської активності», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Українською бібліотечною асоціацією у партнерстві з ГО «Центр культурного менеджменту» (Львів), Благодійним фондом «Помагаєм» (Дніпро) та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава) у 2016-2018 рр.

       Участь у заході взяли представники громадських організацій і бібліотек, які в межах проекту «Містки громадської активності» виграли міні-гранти на проведення процесу картування у своїх громадах.
       Учасники презентували результати проекту, визначали ролі експертів по різних темах у світовому кафе «Майбутнє наших міст», а також проявляли спроможність команд в інтерактивній грі Lego Bricks. На основі рекомендацій модераторів: Юрія Антощука, Ярослава Мінкіна, Магдалени Красовської-Іграс, Анни Міодинської, Гжеожа Демель, Ярослави Сошинської формували активне громадянство та захист суспільних інтересів: вчились як працювати зі своїми громадами. 
Кожний учасник мав змогу скористатись з індивідуальних консультацій тренерів.
     Моніторинговий візит залишив у серці яскраві емоції, в голові ефективні інструменти для роботи, а в душі натхнення.

Немає коментарів:

Дописати коментар