середа, 15 листопада 2017 р.

Семінар «Активне громадянство та захист суспільних інтересів»


       11 листопада 2017 року в бібліотеці-філії для дорослих м. Новояворівська зібрались активні мешканці громади на семінар «Активне громадянство та захист суспільних інтересів». На захід завітав тренер Гжегож Демель (республіка Польща), Віта Світлична (керівник картування громад), Вікторія Польова (УБА), Ірина Куропась (Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини).
        Семінар організований ГО «Гостинець» спільно з партнерами - Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини та бібліотекою-філією для дорослих м. Новояворівська в межах проекту «Містки громадської активності», що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії (США). Проект співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».
        Захід показав, що в місті є ініціативні люди, які прагнуть змін, знають проблеми і хочуть допомогти у їх вирішенні. Головне – об’єднати цих людей і разом працювати над розвитком громади.

Немає коментарів:

Дописати коментар