четвер, 30 червня 2016 р.

Бібліографічний огляд «Основа життя – мій закон основний»

  День Конституції України – державне свято нашої країни, яке святкується щорічно. Конституція увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
  27 червня в бібліотеці-філії для дорослих м. Новояворівськ зібралися  представники скаутської організації «Пласт»  для проведення  бібліографічного огляду «Основа життя – мій закон основний». Розпочався захід з ознайомленням присутніх з новими надходженнями книг правової тематики провідним бібліотекарем Надією Горбань. Вона висвітлила питання про Конституцію, як головний документ української держави. Література викликала великий інтерес у молоді. Вони активно долучалися до обговорення,  торкалися дуже широкого спектру питань, наводили приклади із своєї практики.
   У читальному залі бібліотеки була розгорнута книжкова виставка-перегляд «Основний закон держави – права, гарантії, захист», де читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література. Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції.



Немає коментарів:

Дописати коментар