субота, 27 лютого 2021 р.

Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

          Дарування книг бібліотекам – це давня форма доброчинності і надійне джерело поповнення книжкового фонду, це безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Якщо книг надходить від читачів в дарунок багато, то – це престиж бібліотеки, її місця у житті громади.

Щира подяка благодійникам, читачам. Авторам (з дарчим надписом та автографом) за подаровану Новояворівській бібліотеці літературу.

  Бібліотекарі Новояворівської бібліотеки щиро вдячні за книги, отримані в подарунок від нашої землячки, людини з великим світоглядом та жагою знань, поетесі, голові осередку «Союз українок»  - Романії Торбич, яка подарувала бібліотеці повне зібрання творів Вячеслава Чорновола та 10 томів книг «В боротьбі за волю України», а також свої власні книги: «Ужинок», «Животоки» і «Бентега». Бібліотека поповнилась подарованими книгами поетеси Марії Помірчи, письменниці Марії Ліскевич-Карпа, редактора газети «Яворівщина» та інших читачів бібліотеки.

Висловлюємо свою подяку за внесок у формування фонду нашої бібліотеки. Така увага радує та надихає, адже нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу.

Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони стануть важливою частиною фонду нашої бібліотеки і обов’язково знайдуть свого читача.

Немає коментарів:

Дописати коментар